uw
geautoriseerde Pentair dealer
BRONS IN DE CATEGORIE
ZWEMBADEN  €50.000
BELGISCHE ZWEMBADBOUWER 2013/2014
PROFICIAT fam.CLAES - PUURS
U kan er op vertrouwen, D-Max Zwembaden is uw aannemer gespecialiseerd in aanleg en renovatie van zwembaden. Onze bouwkundige foliebaden bieden u de garantie op een levenslange kwaliteit.Profiteer mee van +16 jaar ervaring!
7x waarom!
De afwerking en waterdichting van onze traditioneel gebouwde zwembaden gebeurd met een 1,5mm Elbe BlueLine of Alkorplan 2000 folie, die ter plaatse in het bad wordt gelast. Het grote voordeel is dat u vrij bent in de maat, vorm, diepte, kleur, ...   Het zwembad kan dus geheel naar wens van de klant worden uitgevoerd!

De totaalafwerking van Uw project, evenals het plaatsen van zwembadliners zowel voor de particulier als voor de zwembadbouwer, behoort tot onze basisactiviteiten.

Onze zwembaden dienen enkel en alleen voor het plezier van onze klanten. We nemen dus alleen genoegen met het allerbeste. Dit kan natuurlijk worden beaamd door onze grote, almaar groeiende klantenkring. Het is voor ons dan ook een erezaak enkele referenties samen met de potentiële klant te bezoeken.
(enkel op afspraak!)"Meer dan 230 referenties, al 16 jaar uw vertrouwen waard!"


Waar hebben we al zwembaden? Bijna in gans Vlaanderen en sommige zelfs in het buitenland!

Een kleine selectie:
Zoerle Parwijs, Westerlo, Herselt, Hulshout, Geel, Herentals, Lier, Berlaar, Heist op den Berg, Putte, Mol, Turnhout,...Max: +32(0)495/790.892.                                                    max@dmaxs.be                   
referenties:
Referenties
Design by:
Check  Out My Rank On PRTracking.com!

Aanleg van zwembaden.