Alkorplan Xtreme gaat elke uitdaging aan. Een garantie van 15 jaar op waterdichtheid | 5 jaar op verkleuring | 5 jaar op vlekken Sterke waarborgen van de marktleider in zwembad liners.


Eigenschappen van een D-Max zwembadliner:

Eigenschappen van een Alkorplan Xtreme


HET NIEUW GEWAPENDE MEMBRAAN RENOLIT ALKORPLAN XTREME!

RENOLIT ALKORPLAN XTREME is een product dat zwembaden van grote schoonheid zal creëren en deze schoonheid ook gegarandeerd zal behouden in de loop der jaren.

Deze unieke liner geniet door de jarenlange ervaring en expertise van Renolit Alkorplan een groot uithoudingsvermogen en flexibiliteit, maar zorgt ook voor de meest intense en levendige kleuren vanaf de eerste dag.

Installeren gebeurt op vrijwel elk materiaal en in de helft van de tijd in vergelijking met de meeste andere systemen. Xtreme weerstaat de tijd en is zeer goed bestand tegen verkleuren. Hiermee kunnen we elk zwembad aanpassen, om het echt voor talloze jaren een unieke uitstraling te bezorgen.


Info:
Het aanbrengen van een liner is een job voor de specialist. Als erkend plaatser voor zowel Alkorplan en Elbe BlueLine, kunnen we U dan ook een perfecte plaatsing van deze liners aanbieden. U kan op beide oren slapen. Door onze jarenlange ervaring is de liner zeer snel perfect aangebracht en kan het plezier van start gaan.
 
Alkorplan Xtreme.
CONTACTEER ONS
Diverse manieren waarop je ons 7/7 kan contacteren.
ADRES
Jaak Lemmenslaan 44
2260 Zoerle Parwijs


CONTACT
Email:
info@dmaxs.be

GSM:
+32 495 790 892

Bureel:
+32 495 790 892
 
 
FOLLOW US